Підозрюваного в нападі на поліцейського чорнобильця відправили під домашній арешт

68-річний житель Лубен на час слідства повинен залишатися вдома вночі.

Ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС затримали після зіткнення біля обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту. Його підозрюють у побитті двох поліцейських.

25 червня суд відправив 68-річного жителя Лубен (Полтавська область) під нічний домашній арешт на два місяці. Про це KHARKIV Today повідомив прес-секретар прокуратури в Харківській області Дмитро Чубенко.

Раніше чоловікові  повідомили про підозру  в побитті двох 24-річних поліцейських за ч. 2 ст. 345 (насильство щодо правоохоронця), ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають до п'яти років позбавлення волі.

68-річного ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС затримали після зіткнень біля чорнобильської лікарні. Його доставили до лікарні з діагнозом "гіпертонічний криз", пенсіонера охороняв конвой.

Нагадаємо, в обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту, так звану чорнобильську лікарню, 22 червня почали доставляти пацієнтів з підтвердженим коронавірусом. За кілька годин до цього під медзакладом зібралися на мітинг чорнобильці. Коли в лікарню почали завозити хворих, мітингувальники намагалися кинутися під "швидкі", поліції поліції довелося зняти з петель ворота  для в'їзду  "швидких".