Підлітки з Харківської області ображали і побили дівчину з інвалідністю

Семеро людей ображали, принижували і ставили на коліна 19-річну жительку Золочівського району.

Семеро людей ображали, принижували і ставили на коліна 19-річну жительку Золочівського району.

Інцидент стався в неділю в селі Феськи. Підлітки знущалися над дівчиною, знімали це на телефон, а потім викладали в соціальні мережі.

"Твоє життя у мене в руках", — звертається до 19-річної дівчини один з кривдників.

Хлопці та дівчата наносили ляпаси і запотиличники, били ногами по сідницях. Потім сказали ставати на коліна і просити вибачення. Дівчина пообіцяла "не пліткувати", але загрози і побиття не припинилися.

"Ще раз будеш обмовляти, я тебе реально закопаю. З цими тьолками більше розмовляти не будеш, будеш мати розмову з більш серйозними людьми. Тобі показували відео, що може бути", — говорить один з кривдників.

У поліцію 19-річна дівчина звернулася наступного дня, вона повідомила, що її побили знайомі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області

За даними поліції, сім чоловік, у тому числі двоє неповнолітніх, на пустирі неподалік села по черзі били 19-річну дівчину і нецензурно її ображали. Те, що відбувається, знімали на мобільний телефон, потім опублікували відео в соціальній мережі.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 850 гривень або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до року.