Під час пожежі в харківській 14-поверхівці загинув чоловік

У Слобідському районі Харкова сталася пожежа у квартирі.

Під час гасіння пожежі в квартирі рятувальники виявили тіло 37-річного чоловіка.

9 лютого о 4:41 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в 14-поверховому будинку на проспекті Гагаріна, 165 (Слобідської район). За адресою виїхали сім відділень пожежників на автоцистернах та два — на автодрабині, — повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

На момент прибуття рятувальників горіла квартира на одинадцятому поверсі. Загальна площа пожежі склала сто квадратних метрів.

"Через сильне задимлення верхніх поверхів рятувальникам довелося виводити на свіже повітря 22 людини. Ще 13 мешканців будинку врятовані", — пояснили в ДСНС.

У пожежі загинув 37-річний чоловік, його знайшли, коли гасили пожежу в квартирі. Вогонь ліквідували через чотири з половиною години. Причину виникнення пожежі та збитки встановлюють.

Як писав KHARKIV Today, під час пожежі на Героїв Сталінграда загинув чоловік.

Пожежа сталася 31 січня в квартирі на дев'ятому поверсі будинку на проспекті Героїв Сталінграда, 39. Пожежники евакуювали жителів з останніх поверхів. Під час гасіння пожежі знайшли тіло господаря квартири. З'ясувалося, що він курив у ліжку і заснув.