Під час пандемії коронавірусу харківських вчених просять поділитися статтями з медицини

Один із харківських вузів уже відгукнувся на прохання.

Статті з медицини розмістять на порталі "Велика українська енциклопедія".

Державна наукова установа "енциклопедичне видавництво" звернулося до всіх фахівців медичного профілю з проханням надати статті з актуальних проблем життєвих викликів (напрямок — медицина) для публікації на порталі "Велика українська енциклопедія". Про це повідомили на сайті "Енциклопедичного видавництва".

У видавництві наголосили на необхідності сьогодні якісної наукової літератури: "В умовах надзвичайної ситуації, викликаної пандемією коронавірусу COVID-19, зростає попит на науково виважену і правдиву інформацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що читати на карантині: українцям порекомендували 300 книг

Відзначається, що Національний фармацевтичний університет (Харків) першим відгукнувся на прохання і відправив актуальні статті з мікробіології, вірусології та імунології, клінічної лабораторної діагностики та фармакотерапії.

Відзначимо, "енциклопедичне видавництво" випускає дві версії Великої української енциклопедії —друковану та електронну. Перший том друкованої енциклопедії вийшов у 2016 році. На порталі можна знайти статті у великому форматі з аудіо- та відеоматеріалами, фото, картами та схемами. Знайти статті можна за посиланням