Перший день "карантину вихідного дня" в Харківській області супроводжувався порушеннями

У суботу для контролю над дотриманням заборон і обмежень роботи підприємств задіяли 88 рейдових груп правоохоронців.

Правоохоронці проінспектували 469 підприємств в Харківській області.

У суботу, 14 листопада, співробітники Нацполіціі в Харківській області склали 27 протоколів за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину). Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіціі області.

Три протоколи склали відносно співробітників підприємств, закладів та організацій, один — відносно керівника торгового закладу харчування, 11 — на перевізників і 12 — на громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто і як в Харкові порушує "карантин вихідного дня" (фото)

У суботу контроль за дотриманням заборон і обмежень роботи підприємств здійснювали 88 рейдових груп, які включали в себе близько 300 поліцейських, а також представниківДержспоживслужби в Харківській області. Вони перевірили 469 об'єктів на території всього регіону.

Щодня для забезпечення карантинних заходів в області залучають близько 1 300 правоохоронців. Крім Нацполіціі, за дотриманням порядку стежать військовослужбовці Нацгвардії і ЗСУ. Перевірки проводяться в громадських місцях, транспорті, метрополітені. Також правоохоронці несуть службу в лікарнях і на стаціонарних карантинних постах.

KHARKIV Today раніше писав про те, що петиція про скасування "карантину вихідного дня" набрала більше 25 тисяч голосів.