Перевищив швидкість і автомобіль перекинувся — в Харкові п'яний водій відбувся легким переляком

Норма алкоголю в крові перевищувала допустиму більше, ніж в 10 разів.

Подальшу долю автомобіліста вирішить суд.

Сьогодні вночі, 30 грудня, на вулиці Семена Челюскіна в Харкові перекинувся автомобіль. Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Харківської області.

Аварія сталася в районі будинку №62 близько 1:00.

"Водій автомобіля "ЗАЗ" 11027 порушив п.п. 12.1 ПДР України (швидкість руху — ред.), в результаті чого не впорався з керуванням, що призвело до перекидання автомобіля", — розповіли патрульні.

Патрульні, які приїхали на місце дорожньо-транспортної пригоди, виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій на смерть збив чоловіка в Красноградському районі та зник

"Огляд на стан сп'яніння водій пройшов на місці ДТП за допомогою приладу DRAGER Alcotest. Результат позитивний і склав 2.07 проміле", — повідомили копи.

З огляду на те, що максимально допустимий вміст алкоголю в крові становить 0,2 проміле, норма була перевищена 10,35 раза.

На водія патрульні склали адміністративні протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, які призвели до механічних пошкоджень транспортного засобу) і ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КпАП.

Подальшу долю автомобіліста вирішить суд. Повідомляється, що в аварії ніхто не постраждав.

У соцмережах очевидці повідомляють, що аварії передувала гонитва. Водій перевищив швидкість, вилетів з дороги і перекинувся, намагаючись сховатися від поліцейських.

Раніше KHARKIV Today писав, що майже 40 п'яних водіїв оштрафували харківські патрульні в святкові вихідні. Копи зафіксували 69 ДТП, в чотирьох з них були постраждалі.