Пасажири взяли в заручники харківського таксиста

Коп отримав травму під час затримання одного з правопорушників.

Таксист, якому погрожували пасажири, почав порушувати ПДР, чим привернув увагу патрульних.

О


1:00 27 жовтня екіпаж патрульної поліції побачив Ford, який проїхав на червоний сигнал світлофора. Коли автомобіль зупинили на вулиці Клочківській, 57-річний водій вибіг з нього і розповів, що пасажири загрожують йому фізичною розправою. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

"З авто вийшли троє невідомих з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вони почали ображати співробітників поліції нецензурною лайкою. Один з чоловіків став чіплятися за формений одяг поліцейського. Після чого правопорушник ударив службову машину і почав тікати. Під час його затримання один з поліцейських отримав тілесне ушкодження. З травмою руки він звернувся до лікарні", —розповіли копи.

Після цього, о 1:40 патрульні викликали поліцейських. Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років. Всі обставини події встановлюють.