Парк Горького купить комбінезони та куртки з білочкою на півмільйона гривень

670 тисяч гривень парк Горького витратить на 358 костюмів — куртки і комбінезони.

За ці кошти парк хоче придбати зимовий одяг з логотипом і назвою парку.

У парку Горького хочуть закупити 358 утеплених зимових костюмів, пошитих за індивідуальними мірками. Це одяг для співробітників атракціонів, озеленювачів, водіїв, електриків, сантехніків, підсобних робітників і співробітників техвідділу. На куртки й комбінезони планують витратити майже 670 тисяч гривень. Інформація про це міститься в тендерній документації на сайті ProZorro.

На всіх костюмах повинен бути логотип парку — білочка на фоні колеса огляду, а у прибиральників ще і вишивка на спині: "Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького". Середня вартість одного костюма — 1870 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туалет за пять миллионов гривен: в Харьковском горсовете провели выемку документов

Для співробітників атракціонів планують закупити 130 костюмів. Зимова екіпіровка буде складатися із червоної з темно-синіми вставками стьобаної куртки і темно-синього комбінезона з регульованими бретелями.

Для озеленювачів хочуть придбати 60 костюмів — подовжені стьобані темно-зелені з темно-синіми вставками куртки зі світловідбиваючими смугами на рукавах, а також темно-сині напівкомбінезони з регульованими бретелями і світловідбиваючими смугами, а також посиленням на колінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В парке Горького хотят купить плитку по цене вдвое выше рыночной

Водіям, електрикам, сантехнікам, підсобним робітникам і співробітникам техвідділу планують купити 58 костюмів. Для них потрібно пошити сіру з темно-синіми вставками подовжену куртку зі світловідбиваючими смугами на рукавах і напівкомбінезон такого ж кольору з регульованими бретелями і світловідбиваючими смугами, а також посиленням на колінах.

Прибиральників хочуть одягнути в нові 110 костюмів. Це подовжені зелені куртки з жовтим кантом і світловідбиваючими смугами на рукавах і по краю кокетки і зелені напівкомбінезони з регульованими бретелями і світловідбиваючими смугами.

Пошити одяг повинні до 30 вересня 2020 року.