Парк Горького купить футболок на 150 тисяч гривень

Футболки зеленого, сірого і блакитного кольорів поставлять до кінця березня.

Вартість однієї футболки з логотипом парку Горького складе 192 гривні.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького планує придбати футболки за 150 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, всього куплять 778 футболок: 528 — звичайних футболок і 250 — футболок поло. Обидва види будуть з логотипом парку Горького — білкою на тлі колеса огляду. Їх виготовлять з бавовни. Футболки будуть зеленого і сірого кольорів, поло — блакитного. Розміри визначатимуть за індивідуальними мірками. Відтінки кольорів узгодять додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові не можуть провести експертизу туалету за 6,5 мільйона

Замовник просить рік гарантійного терміну на футболки, в процесі використання колір виробів не повинен змінюватися, сам виріб — деформуватися. У разі невідповідності розмірів фірма, яка виграє тендер, буде перешивати футболки за свій рахунок. Термін поставки товару — до 31 березня 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, в минулому році парк Горького купив  взуття за 280 тисяч гривень. Це були черевики, напівчеревики і шльопанці, всього —- 561 пара взуття. Також закупили утеплені зимові костюми з білкою за 670 тисяч гривень.