Парк Горького купить автомобіль за півмільйона гривень

Парк купить автомобіль 2020 року випуску.

Renault Dokker поставлять до кінця 2021 року.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького в Харкові хоче купити легковий автомобіль Renault Dokker за 450 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Замовник вимагає, щоб автомобіль був новим — не був у використанні, тест-драйві і не експлуатувався на виставках. Рік випуску повинен бути не раніше 2020 року. Гарантію просять три роки або сто тисяч кілометрів пробігу в залежності від того, яка подія настане раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків витратить на прибирання скверів та парків 62 мільйони гривень

Згідно з документацією, об'єм двигуна в автомобілі повинен складати 1598 кубічних сантиметрів, потужність — не менше 80 кінських сил. Двигун буде на бензині, коробка передач — механічна, п'ятиступінчаста. Вага машини складе не більше 1800 кілограмів. Колір автомобіля замовник вказувати не став.

Аукціон призначений на 24 грудня. Термін поставки автомобіля парку — до 31 грудня 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, харківська міськрада отримала позов через те, що не продовжила кредитний договір по парку Горького.

У Харківській міській раді не виносили на голосування в 2020 році питання про продовження терміну погашення кредиту публічному акціонерному комерційному промислово-інвестиційному банку, який надали на реконструкцію парку Горького. Через це "Промінвестбанк" через два з половиною місяця після закінчення терміну продовження кредиту подав позов до Господарського суду Харківської області про стягнення з парку Горького і Харківського метрополітену шести мільйонів євро і 52 мільйонів гривень.