Оля Полякова — голові Харківської ОДА: "Ви мене дуже сильно здивували"

Співачка Оля Полякова відповіла голові Харківської ОДА Олексію Кучеру на його запрошення відвідати Харків і запросила його поговорити в свій Instagram.

Співачку цікавило чи завели на неї кримінальну справу і як артистам працювати, щоб "не померти з голоду" і не піддавати ризику глядачів.

Увечері в середу, 14 жовтня, співачка Оля Полякова поговорила з головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером на своїй сторінці в Instagram.

"У мене сьогодні дуже цікавий гість, пов'язаний зі скандалом навколо мого імені з приводу харківського концерту, і взагалі про проблему влади, ковіду, артистів і всього іншого ми зараз поговоримо", — сказала Полякова, привітавшись з усіма, хто спостерігав за спілкуванням.

Спочатку трансляції артистка довго не могла налагодити зв'язок. При спробі підключити гостя Олексія Кучера, його було погано чути, а відео "висіло".

"Що у вас там в обласній адміністрації поганий вай фай? .. Таке буває, це прямі ефіри", — нарікала Полякова і повідомила, що трансляцію дивляться три тисячі чоловік.

Артистка рекомендувала Олексію Кучеру підійти ближче до вай фаю. Після того, як зв'язок налагодилася, співачка сказала: "Ви мене дуже сильно здивували, оскільки чиновники дуже рідко звертаються до артистів, а точніше ніколи, раніше все було навпаки".

Також вона запитала, завели на неї кримінальну справу після "моторошного скандалу", який стався після концерту до Дня вчителя в Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ситуацію з коронавірусом Кучер кличе до Харкова Ляшко і Полякову

"Кримінальну справу в принципі є за цим фактом. .. Щодо Олі Полякової справи немає, я вам як юрист і колишній адвокат підтверджую це", — відповів Олексій Кучер і запропонував "відверто поспілкуватися без обопільних претензій".

Голова Харківської ОДА сказав, що відповідальність за подію повинна нести "міська влада, яка організовувала концерт".

"Я зі сцени просила людей надіти маски, стояти трішечки далі один від одного, не обніматися і все таке. Чому  на не заборонений концерт сталася ось така масована в ЗМІ атака ...", — запитала Полякова.

Кучер відповів, що організатори концерту, перед тим як запрошувати глядачів, повинні були все прорахувати і передбачити, щоб не було скупчення людей, а пропускаючи на концерт, перевіряти кожного, щоб були у масці. Цього зроблено не було. Також голова ОДА зазначив, що "на той момент концерти в Харківській області заборонені не були" і зазначив, що проведення всіх концертів в Харківській області заборонять з четверга, 15 жовтня.

"Кошмар, ми всі здохнемо з голоду", — жахнулася Полякова.

Раніше KHARKIV Today писав, що 3 жовтня в Харкові відбулося святкування Дня вчителя під відкритим небом за участю Олі Полякової. За фактом заходу поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб.