Олексій Кучер заявив про саботаж серед підлеглих і звільнив першого чиновника (відео)

Губернатор звільнив начальника управління транспорту.

Начальники середньої ланки в Харківській облдержадміністрації саботують роботу. Про це заявив голова ХОДА на своїй сторінці в Facebook.

"За результатами аудиту внутрішньої діяльності виявили повний і відвертий саботаж керівниками департаментів і управлінь адміністрації", —  стверджує Кучер.

Він повідомив, що після наради з підлеглими запропонував всім, хто не хоче залишатися в його команді, звільнитися. Першим подав заяву начальник управління транспортної інфраструктури та зв'язку Департаменту економіки і міжнародних відносин Володимир Наконечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевізник на маршрутах в Солоницівку, Пісочин і Люботин працює незаконно

В облдержадміністрації KHARKIV Today повідомили, що невдоволення роботою управління і подальше за цим звільнення керівника пов'язано зі скандальними автоперевезеннями на маршруті Харків-Пісочин. Навесні конкурс на перевезення виграла фірма з Дніпра "Інтерспецмаркет", проте місцевий перевізник "Укравтотранс плюс" просто не пустив його автобуси на маршрут.

"Ми не виїхали сьогодні на маршрути, щоб уникнути фізичної розправи, щоб в Харкові нам не спалили автобуси. Нам усі вчора погрожували: хлопці, їдьте. Блокували, говорили водіям, щоб забиралися", — розповів KHARKIV Today директор ТОВ "Інтерспецмаркет" Андрій Свистун у вересні минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер запропонував шукати хабарників у мерії і ХОДА

"Укравтотранс плюс" до цього часу без договору з облдержадміністрацією возить пасажирів з Харкова в Пісочин, Солоницівку і Люботин. Місцеві жителі, які часто користуються автобусами, були незадоволені якістю послуг і писали листа навіть на ім'я президента з проханням втрутитися в ситуацію.

На відео, яке потрапило в розпорядження KHARKIV Today, можна побачити, як проходило конфліктне засідання в облдержадміністрації.