Олексій Кучер відповів на фейкові публікації політичних опонентів

Голова Харківської обласної державної адміністрації та кандидат в мери відповів на звинувачення в піарі на катастрофі Ан-26, спростував інформацію про обставини свого візиту до Києва і анонсував відверте інтерв'ю з Гордоном.

Олексій Кучер, голова Харківської ОДА і кандидат в мери Харкова, відповів на звинувачення в піарі на катастрофі Ан-26 під Чугуєвом, яка забрала життя 26 курсантів та офіцерів. Він також спростував фейк політичних опонентів про обставини свого недавнього візиту до Києва.

Голова ХОДА закликав харків'ян уважно подивитися відео, зняте в день прощання із загиблими льотчиками на площі Свободи, і переконатися, що ніякого "піару Кучера" в ньому немає.

"Друзі, сьогодні пара "політичних тварин" через своїх посіпак розповсюдила фейк про рекламу цього відео на моєму YouTube-каналі. Райнін з ОПЗЖ і Світлична не гребують нічим заради влади. Невже для вас немає нічого святого? Де тут піар Кучера?", — обурився він.

"Будь ласка, подивіться це відео в пам'ять про загиблих під Чугуєвом курсантів і офіцерів, і зробіть висновки", — написав кандидат в мери на своїй сторінці в Facebook.

Раніше сьогодні Олексій Кучер також вказав на недостовірність повідомлення про те, що він нібито провів минулу ніч в столичному готелі "Прем'єр Палас". У ньому записувалося інтерв'ю відомому журналісту Дмитру Гордону, а жив губернатор в готелі "Київ".

"Сьогодні записали інтерв'ю в київському "Прем'єр Паласі" Дмитру Гордону. Тільки правда і нічого, крім правди. І так, там не жив. Зупинився в готелі "Київ", де жив з моменту обрання народним депутатом", — пояснив Олексій Кучер.

"Не вірте брехунам, які навчилися користуватися фотошопом. Про них в інтерв'ю буде. Довіряйте перевіреним джерелам!", — звернувся кандидат у мери до харків'ян.