Один з відділів Міграційної служби в Харкові частково закрили на карантин

У відділі не приймають папери, а ось за вже готовими документами можна прийти, озброївшись маскою і антисептиком.

Частина співробітників продовжує працювати і видає готові документи.

З 16 жовтня через поширення коронавірусу відвідувачів не приймають у відділі з питань громадянства Головного управління Міграційної служби в Харківській області по вулиці 23 серпня, 13а. Про це KHARKIV Today повідомив прес-секретар Міграційної служби в Харківській області Гага Кікнадзе.

"Частина співробітників працює на видачу документів", — уточнив він.

Там можна отримати вже готові довідки про реєстрацію громадян України і готові тимчасові посвідчення громадянина України. При цьому обов'язково використовувати маски і обробляти руки антисептиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку навчального року коронавірусом захворіли 149 вчителів в Харківській області

Для отримання дубліката довідки, прискорення розгляду заяв про отримання громадянства, роз'яснень щодо виходу з громадянства і отримання довідок про те, що людина не зверталася до Міграційної служби з питання отримання громадянства України, просять звертатися з письмовою заявою на електронну адресу: kh@dmsu.gov. ua.

У Міграційній службі додали, з питань отримання / прийняття /, оформлення громадянства України потрібно звертатися до територіального підрозділу за місцем проживання.

Коли відділ з питань громадянства повноцінно відновить роботу — повідомлять додатково.

Прес-секретар Міграційної служби в Харківській області уточнив, що відділ оформлення документів №2 Міграційної служби в Харкові по проспекту Незалежності, 5 поки теж не працює. Там також виявляли коронавірус у співробітника.