Наймолодша депутатка Харківської міськради в минулому році заробила два мільйони гривень

Марії Скоробагач 23 роки, її батько був заступником голови Харківської облради минулого скликання.

Наймолодша депутатка Харківської міськради їздить на Mercedes, носить годинник Rolex і Hublot.

Увечері, 23 грудня, новообрана депутат Харківської міськради Марія Скоробагач ( "ОПЗЖ") подала декларацію про доходи за 2019 рік. Вона працює директором "Благодійного фонду Володимира Скоробагача". Документ опублікований на сайті Національного агентства з протидії корупції.

У декларації 23-річна Марія Скоробагач вказала батька Володимира Скоробагача (депутат Харківської облради, "ОПЗЖ") членом сім'ї. У неї є три нежитлових приміщення площею 1465 кв. м., 109 кв. м. і 98 кв. м., Марія Скоробагач має право користуватися квартирою родички в Харкові і її ж будинком в Козині (Київська область).

У наймолодшого депутата Харківської міськради є двоє наручних механічних годинники Rolex і одні Hublot, вартість аксесуарів в документі не вказана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартири, земля і авто — внучки ексректора Юридичного університету задекларували доходи

Марія Скоробагач володіє Mercedes-Benz GLE 350D 2018 року випуску, купленому майже за 2 мільйони 300 тисяч гривень і гідроциклом Sea Doo BRP RXP-X 260 RS B / VR 14.

За 2019 рік вона заробила як підприємець 2 мільйони 292 тисяч гривень. Марія Скоробагач не вказала заощаджень готівкою, на її банківських рахунках 390 гривень, 8 євро і 6 доларів. У Марії відкрито ФОП, вид діяльності  — оренда і управління власною або орендованою нерухомістю.