Напередодні похорону друг повідомив про 11-річну доньку Геннадія Кернеса Софію

У Геннадія Кернеса є три сини і дочка.

Харківський міський голова Геннадій Кернес в 2019 році взяв доньку на публічний захід.

Про доньку Кернеса було відомо давно, але згадок в пресі про неї не було. 9 травня 2019 року дівчинка разом з батьком була на Меморіалі, покладала квіти і фотографувалася з Геннадієм Кернесом. Було відомо, що дівчинка з мамою, яка раніше займалася бізнесом в Харкові, живе за кордоном. Зараз цю інформацію повідомив друг Геннадія Кернеса Павло Фукс, передає "Страна.ua"

"Їй 11 років. Звуть Соня. Вона живе зі своєю мамою в Лондоні. Сини Кернеса підтримують з нею взаємини. Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа — просто копія! І зовні, і за характером",  — розповів Фукс.

 

Раніше було відомо, що у Геннадія Кернеса двоє синів, старший, 39-річний Кирило Кернес став депутатом Харківської облради, 32-річний Даниїл Привалов живе в Києві, займається бізнесом, а також 26-річний пасинок, син Оксани Гайсинської — Родіон Гайсинський.

Нагадаємо, Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня в клініці "Шаріте" (Німеччина). Він лікувався від коронавірусу і не зміг здолати ускладнення після перенесеного захворювання. 23 грудня п'ятого мера Харкова поховають на Алеї почесних харків'ян на міському кладовищі №2.