Нападників на автобус під Харковом затримали

Їх затримали в Красноградському районі Харківської області.

Конфлікт виник між двома групами прихильників різних політичних сил.

Нападників на мікроавтобус біля Люботина затримали. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Повідомляється, що нападників затримали в Красноградському районі Харківської області.

"Сьогодні на трасі Харків-Київ стався конфлікт між двома групами прихильників різних політичних сил. В результаті нападу на автобус однієї зі сторін були нанесені поранення з травматичної зброї двом громадянам. Ще один громадянин отримав черепно-мозкову травму.
Інформація про загибель когось з учасників протистояння не відповідає дійсност", - написав Геращенко.

Як повідомив голова Харківської ОДА, правоохоронці затримали 14 осіб.

Народний депутат Ілля Ківа заявив, що автобус з людьми розстріляний Азовом і Нацкорпусом. У свою чергу, в Національному корпусі спростували цю інформацію

"Національний корпус, так само як і полк "Азов", який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття тітушок Іллі Ківи на трасі Київ-Харків", - повідомила організація в соцмережах.

Раніше KHARKIV Today писав, що в четвер, 27 серпня, на трасі Харків-Київ розстріляли мікроавтобус з пасажирами. 

У прес-службі Харківської міської ради з посиланням на заступника головного лікаря міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги № 4 Андрія Соцького повідомили, що постраждалі - троє чоловіків - зараз знаходяться в операційних. Час закінчення операцій лікарі не прогнозують.

Інформацію за фактом події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: Facebook Антон Геращенко.