На посаду голови Зачепилівської РДА з'явився претендент

Олександр Задорожний подав декларацію в якості кандидата на цю посаду.

Минулого тижня голову Зачепилівської РДА Олену Петренко звільнив президент. На це місце з'явився претендент.

Олександр Задорожний хоче стати головою Зачепилівської районної державної адміністрації. Відповідну декларацію кандидата на цю посаду Задорожний опублікував на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

Відзначимо, Олександру Задорожному 49 років, живе в Харкові. Є дружина і син. Він закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України в Хмельницькому, служив в АТО.

У декларації основним місцем роботи Задорожний зазначив концерн "Райський куточок", де за рік заробив 41 337 гривень. Дохід склали також 113 103 гривень пенсії і 1200 гривень матеріальної допомоги як учаснику АТО. Кошти зберігає його дружина на банківському рахунку — 59 049 гривень.

У сім'ї є будинок в Краснокутському районі площею 78 квадратних метрів і вартістю 62 334 гривень. У минулому році син Задорожного придбав Nissan Rogue 2014 року випуску за 411 000 гривень. У дружини кандидата на посаду голови Зачепилівської РДА є BMW 528 2011 року випуску за 588 000 гривень.

Як писав KHARKIV Today, 1 вересня Президент України Володимир Зеленський звільнив Олену Петренко з посади голови Зачепилівської районної державної адміністрації в Харківській області.

Причиною стала подана нею заява про звільнення. У своєму Facebook Петренко заявила про рішення йти на місцеві вибори разом з ексголовою ХОДА Юлією Світличною.