На Павловому Полі в Харкові застрелили чоловіка (Оновлено)

На місці події працюють правоохоронці, проїзд обмежений.

Очевидці кажуть, що чоловік отримав вогнепальне поранення в голову.

Сьогодні ввечері, 22 лютого, в провулку Отакара Яроша застрелили чоловіка. Все сталося біля будинку №20. На місці події працюють правоохоронці. Першими про подію написали користувачі соціальних мереж, пізніше інформацію підтвердили в поліції.

Виклик правоохоронцям надійшов о 19:40. Копам повідомили, що чули постріл на вулиці Отакара Яроша. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"В даний час особа загиблого встановлюється. Для затримання осіб, причетних до злочину, введена в дію поліцейська операція "Сирена", — розповіли в поліції.

В цей же час поступив і виклик до лікарні "швидкої". За інформацією  "Суспільного" з посиланням на директора Центру медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашту, медики прибули на виклик через три хвилини і констатували смерть чоловіка. У "швидкій також розповіли, що чоловік отримав вогнепальне поранення в голову.

Зараз поліцейські здійснюють огляд місця події, збирають речові докази, встановлюють і опитують свідків.

За словами начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Чижа, поліція встановила особу зловмисника.

"Вживаються заходи щодо його затримання", — повідомили в поліції.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство).

За адресою провулок Отакара Яроша, 20 розташована новобудова ЖК "Ультра". У будівлі є офісні приміщення, на першому поверсі — супермаркет "АТБ".