На парковці в Харкові грабіжник збив патрульного

Грабіжник втік на авто, поліцейський потрапив до лікарні.

Патрульного з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

10 травня о 13:00 на вулиці Мінській патрульні почули звук автомобільної сигналізації і помітили невідомого на парковці, який розбив бокове скло BMW X6 і проник до салону. Побачивши патрульних, він сів в Peugeot, припаркований поруч, і став рухатися на інспекторів. В результаті збив одного з них. Про це повідомили в патрульної поліції в Харківській області.

Після наїзду інший поліцейський тричі вистрілив з табельної вогнепальної зброї по колесах автомобіля, щоб зупинити його, однак той продовжував рухатися.

Слідчі внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середніх тілесних ушкоджень у зв'язку з використанням цим співробітником службових обов'язків) та ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у інше приміщення) Кримінального кодексу України. Правопорушника розшукують.

Як писав KHARKIV Today, харківський патрульний поранив порушника.

6 травня пізно ввечері патрульні приїхали на виклик з приводу конфлікту на вулиці Ахсарова. З'ясувалося, що невідомий в стані наркотичного сп'яніння кидався з ножем на перехожих, після чого втік в напрямку вулиці Перемоги.

Патрульні виявили на вулиці Перемоги чоловіка і звернулися до нього. Однак він відповів поліцейським агресивно і намагався поранити їх ножем. Патрульні змушені були застосувати газовий балончик і зброю.