На Харківську область насувається заметіль

Наш регіон засипле снігом у ніч з четверга на п'ятницю.

Мінімальна температура в найближчі три дні в Харківській області — 6 градусів морозу.

До кінця тижня в нашому регіоні передбачається нестійка погода. Про це KHARKIV Today повідомили в Харківському гідрометцентрі.

"Будуть постійно проходити опади у вигляді дощу, снігу, мокрого снігу. Але таких екстремальних погодних умов, як на півдні України, очікувати не варто. Цієї ночі передбачається заметіль, пориви вітру. Потім буде помірний сніг, який перейде в дощ. Таку погоду принесуть атмосферні фронти південного циклону", — розповів черговий синоптик Ігор Кибальчич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У четвер без опалення в Харкові залишаться житлові будинки, школи і лікарні

Під час несприятливих погодних умов водіїв просять бути максимально уважними та обережними. Зокрема, включати ближнє світло фар, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, відмовитися від ризикованого маневрування.

У ніч на п'ятницю, 29 січня, температура повітря опуститься до 4 градусів морозу

Під час несприятливих погодних умов водіїв просять бути максимально уважними та обережними. В тому числі, включати ближнє світло фар, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, відмовитися від ризикованого маневрування.

У ніч на п'ятницю, 29 січня, температура повітря опуститься до 4 градусів морозу — 1 тепла. Удень термометр покаже від 3 градусів морозу до 2 тепла. Передбачається заметіль, мокрий і помірний сніг, на дорогах — ожеледиця. Вітер південно-західний, 9-14 м / с, пориви 15-20 м / с.

Вночі в суботу, 30 січня, очікується температура від 1 до 6 градусів морозу, за прогнозом — невеликий, місцями помірний сніг, мокрий сніг. Вдень повітря прогріється до 1-6 градусів тепла, передбачається невеликий, місцями помірний дощ. На дорогах місцями — ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м / с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В центрі Харкова демонтують ялинку

У ніч на неділю, 31 січня, температура коливатиметься від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла, очікуються помірні, місцями значні дощ з мокрим снігом.

Нагадаємо, вранці на дорогах нашого регіону було мокро, водіїв просили відмовити від поїздок на південь країни, оскільки там вирувала негода.