На ділянках в Харківській області обіцяють резервні маски для виборців

Для 1664 дільниць є майже півмільйона резервних масок.

На кожній з дільниць повинні будуть знаходитися до 300 резервних масок.

Маски видадуть виборцям на дільницях, якщо ті забудуть їх вдома. Про це повідомив керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський на останньому засіданні обласної робочої групи з координації органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо сприяння виборчим комісіям у проведенні виборів.

"Від 100 до 300 резервних масок повинні бути на кожній з 1664 дільниць — на випадок, якщо громадянин прийшов проголосувати, але не має при собі маски", —зазначив він.

Крім того, Клюцевський доручив забезпечити запас дезінфікуючих засобів. Також на засіданні дали вказівку зберегти виборчу документацію і бюлетені на виборчих дільницях і під час їх транспортування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський заявив, що у Кернеса в Харкові складна ситуація з коронавірусом

Відзначимо, станом на 22 жовтня до Державного реєстру виборців в Харківській області включено 2 мільйони 91 тисячу 391 виборця. Відмітка "нездатність самостійно пересуватися" — у 29 146 осіб (це ті, хто будуть голосувати вдома).

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня. За порядком на виборах в Харківській області будуть стежити  майже десять тисяч правоохоронців.