Молоковоз в Харкові зробив дві ДТП і застряг між деревами

Обійшлося без постраждалих.

Патрульні помітили, що водій був п'яний, однак проходити тест на вміст алкоголю в крові автомобіліст відмовився.

5 листопада ввечері на Салтівці п'яний водій на машині "ЗІЛ" влаштував три дорожньо-транспортні пригоди. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Харківській області.

Відзначимо, на лобовому склі "ЗІЛ" перебувала табличка "Молоко". В результаті трьох ДТП за участю "ЗІЛа" ніхто не постраждав.

Перша аварія сталася близько 18:00. "ЗІЛ" зіткнувся з автомобілем Nissan. Після зіткнення він поїхав з місця ДТП.

Потім по вулиці Гвардійців Широнінців, 45 той же "ЗІЛ" зіткнувся відразу з двома автомобілями — Fiat і Hyundai. І знову покинув місце аварії.

Зупинити "ЗІЛ" з п'яним водієм змогли тільки дерева, між якими він застряг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливо переплутала газ з гальмом: в Харкові по річці плаває машина з автоледі на даху

Під час складання адміністративних протоколів патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Від огляду на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager, а також у лікаря-нарколога водій відмовився в присутності двох свідків", —пояснили в Патрульній поліції.

Відносно водія молоковоза склали адміністративні протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) і ч. 1 ст. 130 (відмова від огляду на стан сп'яніння) Кодексу про адміністративну відповідальність. Долю автомобіліста вирішить суд, куди патрульні передадуть матеріали справи.

Як писав KHARKIV Today, 25-річний футболіст ФК "Металіст 1925" Дмитро Кравченко влаштував 28 жовтня аварію по проспекту Льва Ландау. Алкоголю в його крові виявилося в дев'ять разів більше, ніж допускає норма. У той же день "Металіст 1925" пообіцяв провести службове розслідування і оштрафувати  футболіста.