Міськрада купить щоденники та планінги із гербом Харкова на 50 тисяч гривень

За 130 щоденників і 150 планінгів із гербом міста на 2021 рік планували витратити більше 67 тисяч гривень, але під час тендеру суму знизили.

Поставку 280 щоденників і планінгів із гербом Харкова в міськраді чекають до 15 листопада.

Тендер на покупку паперової продукції Харківська міськрада оголосила 17 березня. За 67 тисяч гривень планували купити 130 недатованих щоденників і 150 датованих планінгів на 2021 рік, все — з гербом Харкова. Інформація про це міститься на сайті державних закупівель ProZorro.

Пропозиції поставити міськраді щоденники та планінги висунули три компанії. Найдешевше продати паперову продукцію пообіцяла "Компанія ТВМ" — за 52 тисячі гривень, вона чекає рішення замовника.

Так, на наступний рік міськраді потрібно 130 недатованих щоденників із гербом Харкова. Обкладинка повинна бути зеленою з гумкою-фіксатором і утримувачем для ручки, а блок — кольору слонової кістки влінійку . На кожній сторінці має бути місце для дати. Щоденник повинен мати велику площу для внесення заміток, ескізів та проектів. На задній внутрішній частині обкладинки просять паперову кишеню для паперу і документів. У щоденника розміром 21 сантиметр заввишки і 13 завширшки має бути 240 сторінок.

Ще міськрада закупить 150 датованих планінгів із гербом Харкова. Обкладинка повинна бути виконана з м'якого шкірозамінника темно-зеленого кольору, папір блоку повинен бути білим. Планінг повинен складатися із 128 аркушів, скріплених пружиною для палітурки, на одному розвороті — 1 тиждень (7 днів) і поля для заміток.

Поки у Кернеса закуповують канцтовари на наступний рік, медики готуються боротися із коронавірусом без масок і необхідних засобів захисту. Як писав KHARKIV Today, медиків, що працюють в лікарнях Харкова просять шити маски і приносити деззасоби із дому.