Мільйонний підряд на обслуговування турнікетів у метро отримала нова компанія

Обслуговувати турнікети у харківському метро буде ТОВ "Метро Автоматика". Попередня фірма уже фігурує у кримінальних провадженнях.

Обслуговувати турнікети в метрополітені буде нова компанія, в той час, як попередниця вже фігурує у кримінальних провадженнях.

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" уклало угоду з ТОВ "Метро Автоматика" по обслуговуванню турнікетів. Вартість тендера - 13,6 мільйона гривень. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Вищезазначена фірма буде здійснювати технічне обслуговування турнікетів в метрополітені.

"Слід зазначити, що дана фірма є новачком в отриманні підрядів. Так, в попередні два роки підряди по обслуговуванню турнікетів віддавали ТОВ "Науково-виробниче об'єднання ПАМ ", яке в даний час фігурує в кримінальних провадженнях", - говорять в антикорупційному центрі.

Раніше ТОВ "Метро Автоматика" укладала з метрополітеном угоду по ремонту лічильно-сортувальної лінії, яка була підписана в листопаді-грудні 2019 року. Загальна сума цих контрактів склала близько 50 тисяч гривень. Засновницею фірми-підрядника є Інна Волкова, а директором - Олег Пригодич.