"Михайло Мальдівський": другий рік поспіль Добкін відпочиває на островах

У минулому році колишній мер Харкова відзначав свій день народження там же.

Ексмер Харкова Михайло Добкін не афішує перебування на островах, його видали фото і випадкові відео.

26 січня Михайлу Добкіну виповнився 51 рік, день народження він зустрів на Мальдівах. Цього дня  в Харкові був суд, на який колишній міський голова не з'явився.

24 січня він опублікував у своєму Telegram трисекундне відео з-під пляжної парасольки і відразу ж його видалив. Через день Михайло Добкін виклав в Instagram фото зі спортзалу, яке видало його місцезнаходження. Про це повідомили Bykvu.сom

Також ексмер Харкова під час відпочинку на Мальдівах публікував відео, де його хвалить Геннадій Кернес.  

"Виявилося, Михайло Маркович полюбив місце, де відзначав минулого року день народження, і вдруге приїхав туди ж — до комплексу вілл Anantara Kihavah Maldives", — розповіли вони.

Діапазон цін на курорті — від 1600 до 3900 доларів.

Відзначимо, в минулому році колишній міський голова публікував фото з того ж спортзалу, саме в той час, коли був на Мальдівах.

Нагадаємо, в 2020 році Михайло Добкін закотив бенкет з приводу ювілею на Мальдівах. Гостей він запросив до розкішного комплексу з 80 вілл і резиденцій. Там є цілодобовий консьєрж, а також багата програма додаткових розваг. Крім звичних SPA процедур тут також пропонують вирушити на дайвінг в пошуках п'яти видів морських черепах. Можна покататися на каяках, зайнятися сапсерфінгом, політати на парашуті, покататися на яхті і спостерігати за дельфінами.