Медики харківської "швидкої" станцювали під Монатіка

Медичні працівники виклали в мережу жартівливе привітання і танок.

"Так, медицина права. Це те, від чого не болить голова" — харківські медики "відганяли ковід" під Монатіка.

Танцювальне новорічне привітання записали медики "швидкої допомоги" в Харкові. Відео виклали на сторінці КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у Facebook.

Так співробітники харківської "швидкої" привітали своїх колег з Новим роком і Різдвом. Вони побажали всім міцного здоров'я, не падати духом і завжди знаходити джерело позитивних емоцій. Всіх бажаючих запросили приєднатися до танцю.

"Робіть, те, що надихає вас, насолоджуйтеся життям, радійте! Їжте багато овочів, фруктів, м'яса і риби. Танцюйте, займайтеся спортом. Наше привітання відганяє ковід і інших злих духів ...", — сказали медики у своєму привітанні.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: Новий рік з пінгвінами зустріла харків'янка

Повідомляється, що танцювальне привітання співробітники харківських відділень екстреної медичної допомоги записували у вільний від роботи час, після чергувань і змін. Поздоровленням хотіли створити святковий настрій.

Раніше KHARKIV Today писав, що жителі Харківської області отримали персональне поздоровлення від президента. У своєму зверненні до жителів Слобожанщини Зеленський згадав легендарний танк Т-34.