Майбутній заступник голови Айни Тимчук показав заощадження

Антон Деньгуб подав декларацію в якості кандидата на посаду заступника Айни Тимчук.

За рік дохід Антона Деньгуба склав 57 тисяч гривень, накопичити йому вдалося близько трьох мільйонів гривень.

Антон Деньгуб, якого тиждень тому Кабінет міністрів України погодив на посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації, опублікував декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Декларація охоплює 2020 рік. Згідно з документом, Деньгуб має право користування квартирою в Дніпрі, яка належить Івану Деньгубу (ймовірно, його батькові), а також безкоштовно користується Subaru Forester 2008 року випуску, який належить Ользі Деньгуб. Машину купили в 2019 році, її вартість не вказана.

У минулому році Деньгуб заробив в дніпровській телерадіокомпанії "Регіон" 57. 680 гривень. Заощадження він зберігає готівкою — 80 000 доларів, 400 000 гривень та 11 000 євро.

Як писав KHARKIV Today, 27 січня Кабінет міністрів України погодив заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук. Ним став 32-річний Антон Деньгуб — відомий в Дніпрі юрист, приїхав до Харкова відразу після призначення Тимчук в Харківську область. До переїзду він допомагав в роботі Айні Тимчук і працював на телебаченні.

Якщо його призначать, він буде відповідати за комунікацію і внутрішню політику, культуру і туризм, цифрову трансформацію. Зараз проходить спецперевірка.