Людина Фельдмана хоче очолити регіональне відділення Фонду держмайна

Дмитро Безпалов зберігає мільйони готівкою.

Експомічник нардепа Олександра Фельдмана — Дмитро Безпалов хоче очолити регіональне відділення Фонду держмайна по Харківській, Донецькій і Луганській областях. 

24 грудня Дмитро Безпалов подав декларацію як кандидат на цю посаду. Документ опублікований на сайті Нацагенства з протидії корупції

Згідно з декларацією, у нього є право користуватися квартирою дружини площею понад 96 квадратних метрів в Харкові. Дмитро Безпалов їздить на BMW 520I СЕДАН-З 2016 року випуску, купленій за 936 тисяч гривень, у його дружини — Hyundai Tucson 2016 року випуску.

У минулому році він отримав 181 тисячу 600 гривень від фірми "АФ Агро-систем", ще 7 тисяч 350 гривень Дмитро Безпалов заробив в фірмі "Вайз менеджмент".

Готівкою кандидат на посаду зберігає 140 тисяч доларів (більше 3 мільйонів 900 тисяч гривень) та мільйон гривень, у дружини є 50 тисяч євро (більше 1 мільйона 700 тисяч гривень) та 600 тисяч гривень готівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дочки ексмера Харкова немає житла, авто та заощаджень

Відзначимо, під час минулого скликання Верховної Ради (2015-2019 роки) Дмитро Безпалов був помічником парламентарія Олександра Фельдмана. За інформацією руху "Чесно", в 2017 році, однією з фірм, яка фінансує Харківське обласне відділення партії "Наш край" була "Харківська роздрібна компанія", у той час Дмиро Безпалов був там директором. Її заснувала кіпрська "Роззбі Інвестментс Лімітед", бенефіціаром вказана Софія Арістейдоу. Відповідно до закону, не можна робити внески на підтримку політичних партій від юридичних осіб, кінцеві бенефіціари яких — іноземці або особи без громадянства. Цей факт навіть дійшов до суду, але Дмитра Безпалова вирішили не карати, оскільки партія повернула всі гроші на рахунки фірми.