Літак з Уханя не зміг приземлитися у Харкові

Борт кружляв над Красноградом, проте так і не зміг приземлитися і полетів до Києва на дозаправку.

Літак із евакуйованими пасажирами приземлився в Києві.

Боїнг-737, який вчора вилетів з китайського Уханя, взяв курс на Харків, однак зробивши десять кіл над Красноградом, так і не зміг приземлитися. Літак попрямував до Києва і приземлився в аеропорту "Бориспіль" на дозаправку. Там чергують автобуси ДСНС і люди у захисних костюмах. До борту встановили трап.

Як писав KHARKIV Today, боинг-737, который 19 февраля вылетел из китайского Уханя, взял курс на Харьков

Літак повинен був прямувати в аеропорт "Бориспіль", однак, вилетівши вчора з Алмати (після дозаправки), сьогодні вранці змінив курс на Харків.

Нагадаємо, українців з китайської провінції Ухань, де вирує епідемія коронавірусу, не могли довго евакуювати: рейс постійно відкладався. 20 лютого лікарі допустили на борт 73 людини, в тому числі 48 громадян України і 29 громадян Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Іспанії, Чорногорії, Аргентини та ін.

Відзначимо, напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що для українців влаштують обсервацію на базі відпочинку в Старому Салтові (Вовчанський район) в 50 кілометрах від Харкова. У ЗМІ називали базу відпочинку імені Соїча. Як повідомили на базі ім. Соїча KHARKIV Today, це неможливо.

"Наша база не призначена для цього. Ми можемо приймати людей тільки в теплу пору року. Взимку — ні. Раніше була така можливість. Зараз — ні. Такий варіант обговорювався, але всі розуміють, що цього зробити не можна. Це точно не ми", — сказали KHARKIV Today на базі ім. Соїча.