Лікарі розповіли про стан постраждалих після обстрілу автобуса біля Люботина

В результаті обстрілу постраждали чотири людини, їх госпіталізували до лікарні.

Постраждалих перевели до звичайної палати. У одного з них — струс мозку, у решти —поранення від гумових куль. Лікарі розповіли про стан постраждалих після обстрілу автобуса біля Люботина

Четверо чоловіків знаходяться в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги, їм надали допомогу. Зараз їх стан лікарі оцінюють як стабільний. Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради з посиланням на заступника головного лікаря лікарні Андрія Соцького.

Нагадаємо, 27 серпня на трассе Харьков-Киев расстреляли микроавтобус с пассажирами. 

Увечері біля міста Люботин (Харківський район) невідомі на дорозі заблокували автомобілем Mitsubishi рух мікроавтобуса Mercedes, в якому знаходилися представники громадської організації "За життя", і змусили зупинитися.

З Mitsubishi вибігли кілька людей і з травматичної зброї обстріляли автобус. Після цього зловмисники зникли. Поліцейські ввели операцію "Сирена".

Незабаром зловмисників затримали в Красноградському районі. Їх виявилося 14 осіб.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Потім порушили ще одне — за ч. 15, п. 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.