Кум Кернеса продовжує жити в його готелі і їздити на старій "Волзі"

Директор КП "Ритуал" Євгеній Журавльов — товариш харківського міського голови Геннадія Кернеса — із 2016 року орендує кімнату в "Націоналі". Раніше він завідував готелем.

Директор КП "Ритуал" Євгеній Журавльов відзвітував про доходи за минулий рік.

26 березня його декларація з'явилася на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Згідно з документом, Журавльов із 2016 року орендує кімнату в готелі "Національ" і володіє половиною квартири в Харкові. Із авто у директора КП "Ритуал" — "Волга" 2003 року випуску і "Москвич" 402 моделі 1958 року випуску.

Він носить троє наручних годинників від Cartier, Breguet і Rolex, ціна останніх майже 840 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рік Кернес заробив більше мільйона гривень на посаді мера

За рік в КП "Ритуал" Журавльов заробив понад 375 тисяч гривень, в порівнянні із 2018 роком його зарплата збільшилася на 23 тисячі гривень. Готівкою він зберігає 22 тисячі євро, 150 тисяч гривень і 1500 доларів. На банківських рахунках Журавльова — понад 12 тисяч гривень, 133 євро та 57 доларів.

Нагадаємо, директор КП "Ритуал" відпочивав із Геннадієм Кернесом в Італії і разом з ним відзначав Новий рік в Kharkiv Palace, де мер помирився з бізнесменом Олександром Ярославським. Із 2009 року Журавльов очолює КП "Ритуал", до цього він завідував готелем "Національ", який фактично належить Геннадію Кернесу. Відомо, що вони не тільки друзі, але й куми: Харківський міський голова — хресний 22-річної дочки Журавльова — Анастасії.