Кучер розповів, за яких умов буде балотуватися в мери Харкова

Поки голова Харківської ОДА говорить про участь у місцевих виборах умовно.

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер дав перше велике інтерв'ю з моменту призначення в листопаді 2019 року. Він розповів про робочі стосунки із Кернесом і визнав його "найбільш рейтинговим мером України".

Крім того, Кучер розповів, які умови потрібні, щоб він балотувався в мери Харкова.

"Я переконаний, що настав час, коли кандидат від Володимира Зеленського, завдяки харків'янам, може перемогти найбільш рейтингового мера України. Але, як говорив раніше, я людина президента, і якщо він з командою вирішить, що я повинен йти в мери, — я піду, і зроблю все, щоб виграти ", — сказав голова ХОДА в інтерв'ю  "Интерфакс-Украина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер требует от Кернеса и Фельдмана прекратить разборки

Нагадаємо, 17 січня Кернес їздив в Харківську ОДА показывать дорогу через "Барбашово". Раніше голова ХОДА повідомляв, що встречался з Олександром Фельдманом, але не може посадити за стіл переговорів Кернеса і Фельдмана.

Як писав KHARKIV Today, в грудні минулого року харківський мер розповідав, що созванивается з Кучером приблизно раз на тиждень, щоб доповісти про обстановку в місті. До цього голова ХОДА говорил, що їм "необхідно комунікувати з Кернесом".