Коронавірус в Харківській області підтвердили більше ніж у 40 поліцейських

Наш регіон на другому місці за кількістю нових хворих в підрозділах МВС.

За добу коронавірус в Харківській області виявили у восьми поліцейських і ще дев'яти співробітників інших підрозділів МВС. 

З початку пандемії в нашому регіоні 41 поліцейський захворів коронавірусом, з них у восьми діагноз підтвердили за минулу добу. Про це KHARKIV Today повідомила заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області Оксана Калмикова.

"У поліції за добу вісім осіб захворіли, в основному, вони знаходяться в територіальних підрозділах поліції, тобто в райвідділах. На сьогоднішній день безпосередньо співробітників Нацполіціі [у яких підтверджували COVID-19 — ред.] — 41", — розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус підтвердили у 272 жителів Харківської області

За інформацією МВС, 16 вересня в підрозділах зафіксували 119 випадків коронавірусу, з початку пандемії коронавірус підтвердили у 4384 співробітників.

Найбільше нових випадків захворювання зафіксували в Києві (27), Харківській (17) та Тернопільській областях (13).

Калмикова уточнила, що по нашому регіону — це загальна цифра нових хворих.

"17 — це загальна цифра по всіх підрозділах МВС, що дислокуються на території Харкова та області. До них відноситься не тільки Національна поліція, а й інші підрозділи", — пояснила заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області.

З початку пандемії в Україні від COVID-19 померло 12 правоохоронців, одужали — 3933.

Нагадаємо, 11 вересня коронавірус було підтверждено у 29 поліцейських нашого регіону.