Київський район закупить одинарні парти для школярів на 1,6 мільйона гривень

Парти для дітей у віці від 8 до 16 років будуть закуплені в усі школи Київського району.

Всього Київський район планує закупити 1655 наборів, що складаються з парт і стільців.

Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міськради має намір закупити одномісні парти для всіх шкіл і витратити на це 1 628 895 гривень. Така інформація розміщена на сайті державних закупівель Prozorro.

У тендерній документації йдеться, що в 23 школи планується закупити 1655 наборів, що складаються з парт і стільців 3-5 ростової групи, що відповідає віку від 8 до 16 років.

Каркас парт повинен бути виготовлений з металу і бути квадратної або круглої форми, його товщина повинна становити не менше 1,2 мм. Вона повинна включати в себе гачок для рюкзака. Стільниця парти повинна складатися з двох частин — горизонтальної і похилої (кут нахилу — 7-16 градусів), вона повинна складатися з ДСП і мати ширину не менше 1,6 см. Кути стільниці повинні бути закругленими, на ній повинна бути підставка для аксесуарів учнів ( пластикового пенала). Парти повинні виглядати сучасно і не мати неприємного запаху. Вага — не більше 10 кг, висота — 580 мм, 640 мм і 700 мм. Гарантія повинна становити не менше 24 місяців.

Каркас стільців повинен бути покритий стійкою металевою фарбою, спинка і сидіння — виготовлені з гнуто-клеєної або профільованої фанери ергономічної форми, кути сидіння і спинки повинні бути зашліфовані. Кут нахилу сидіння від 0 до 4 градусів, кут нахилу спинки від 95 до 106 градусів. Їх вага не повинна перевищувати 4 кг. Висота регулюється — 340 мм, 380 мм, 420 мм. Гарантія — 24 місяці.

Початок аукціону заплановано на 26 червня.