"Херню ви городите!" — Олексій Кучер відповів Володимиру Скоробагачу

Каменем спотикання стала боротьба з коронавірусом.

На останній сесії Харківської облради відбулася перепалка між головою ХОДА Олексієм Кучером і заступником голови Харківської облради Володимиром Скоробагачем. Лаялися на тему коронавірусу.

Скоробагач взяв слово під час обговорення питання про боротьбу з коронавірусом. Він звинуватив департамент охорони здоров'я ХОДА в тому, що область не готова, в лікарнях панцирні сітки, а в департаменті немає керівника протягом багатьох місяців. Слово взяв голова ХОДА Олексій Кучер. Він зажадав конкретних фактів проколів департаменту, а не голослівних звинувачень.

"Херню ви городите, тому що немає конкретних прикладів, що у нас в департаменті хаос. Що ви робили п'ять? Саме ви займаєтеся балаканиною п'ять років! Хто зробив хоча б один ремонт? Займаєтеся балаканиною. Конкретно повідомте, який хаос в департаменті? У нас є трутні-депутати, які не можуть прийняти рішення", — сказав Кучер.

Скоробагач заспокоївся тільки після слів Сергія Чернова. Нагадаємо, Володимир Скоробагач навесні був одним з перших, хто захворів коронавірусом в Харкові. Він і дружина заразилися під час відпочинку за кордоном. Перебіг хвороби був дуже важким, він лікувався в лікарні в Києві.

Голова Харківської обласної ради попросив не влаштовувати шоу в залі. Він також перехворів коронавірусом і каже, що це серйозна хвороба, а не фейк.

"Це не вигадка, це важка хвороба. Це проблема і соціальна. Кожен на своєму робочому місці може ... Це стосується всіх сфер роботи. Якщо ми зупинимо і зменшимо навантаження на персонал, тоді захистимо людей. Це хвороба, а не інформаційний фейк" , — сказав Чернов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області безкоштовні ПЛР-тести на коронавірус роблять двом категоріям хворих

Нагадаємо, в Харкові створять мобільні бригади для лікування хворих коронавірусом вдома. Через брак лікарів-інфекціоністів до хворих на початковому етапі будуть виїжджати додому. Для цього хочуть залучати лікарів сімейної медицини.