Харків'янин хоче працювати в комісії з азартних ігор

Декларація кандидата Сергія Наумова опублікована на сайті НАПК.

Сергій Наумов планує очолити відділ здійснення контролю в мережі Інтернет.

Ветеран АТО, підполковник запасу Національної гвардії України Сергій Наумов хоче працювати заступником директора департаменту комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду він опублікував на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

Як наголошується на сайті Національної академії Національної гвардії, Сергія Наумова в квітні 2014 року було відряджено до зони АТО. Офіцер ніс службу на блок-постах біля Ізюму, Слов'янська, потім в Луганській області. У вересні 2014 року отримав осколкове поранення під час обстрілу бойовиками Попаснянського району Луганської області.

У жовтні 2019 року Наумов увійшов до складу національної збірної України з "Ігор нескорених".

Нагадаємо, 14 липня на засіданні Верховної Ради України прийняли закон про легалізацію азартних ігор. Закон вводить перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, які дозволені в Україні. До азартних ігор віднесли рулетку, карткові ігри (покер), ігри в кістки, ігри на гральних автоматах, букмекерські парі. Водночас лотерея, спортивний покер, більярд та боулінг не є азартними іграми.

23 вересня створили регулятор на гральному ринку — це комісія з регулювання азартних ігор і лотерей. Через місяць призначили голову комісії, ним став ветеран АТО, учасник "Ігор нескорених" в Нідерландах Іван Рудий. Всього в комісії буде працювати 230 чоловік.