Харків'яни знову можуть здати практичну частину іспиту на права

Здати іспит можна з дотриманням протиепідемічних норм.

Здати практичну частину іспиту можна, записавшись по телефону в сервісний центр, де здавалася теоретична частина.

C 22 травня сервісні центри Міністерства внутрішніх справ відновлюють прийняття практичних іспитів з управління транспортом.

Як повідомляє прес-служба МВС, послуга буде надаватися з дотриманням обов'язкових санітарних та протиепідемічних заходів, а саме:

  • з одночасним перебуванням в авто не більше двох осіб;
  • при відсутності явних ознак ГРВІ;
  • в надягнених на обличчя захисних масках.

Здати практичну частину іспиту можна, записавшись по телефону в сервісний центр, де була пройдена теоретична частина. Результат за "теорію" дійсний протягом трьох місяців, але в цей термін не входить період з 19 березня по 21 травня 2020 року.

Для отримання послуги необхідні такі документи:

  • паспорт громадянина України або документ, що засвідчує особу і підтверджує його громадянство або спеціальний статус (з відміткою про місце реєстрації);
  • копія довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • діюча медична довідка про придатність до керування транспортним засобом (форма 083/ у);
  • оригінал і ксерокопія документа про зміну особистих даних (при необхідності).

Електронне свідоцтво про закінчення автошколи вноситься закладом самостійно до Єдиного державного реєстру транспортних засобів, отже його наявність в паперовому вигляді не є обов'язковою.

"Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за телефоном: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС, дізнатися новини сервісних центрів MBC - на сайті Головного сервісного центру МВС", — йдеться в повідомленні.