Харків'яни зможуть побачити альпак, лам і овець з чотирма рогами

У харківському екопарку відкриють "Долину альпака".

Харків'яни можуть познайомитися з тваринами з вовною.

У неділю, 13 вересня, в Екопарку відкриється "Долина альпака". Там дорослі і діти побачать південноамериканських родичів верблюдів — альпака і лам і інших тварин, що славляться своєю вовною, — вівцями святого Якова (у них дві пари рогів) і валлійськими чорношиїми козами. Відвідувачам розкажуть про традиційні народні промисли перуанських індіанців і пригостять екопродуктами. Про це повідомили в "Фельдман екопарку".

"Долина альпака" розташована на захід від Білгородського шосе (за меморіалом жертвам Голодомору), навпроти в'їзду до традиційного місця проведення осінньої виставки собак. У день відкриття з 12:00 до 13:30 туди можна буде дістатися від центрального входу в екопарк на автобусах.

На місці харків'ян познайомлять з альпаками і їх друзями, проведуть екскурсію на вовняну мануфактуру. На відвідувачів чекає виступ кінного театру і катання на фаетоні, турнір зі стрільби з лука і відкрите тренування з історичного фехтування, майстер-клас з виготовлення індіанських талісманів і частування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові народився едипів тамарин

В "Долині альпака" планують приймати харків'ян до пізньої осені, у вихідні там хочуть організовувати різні пізнавальні івенти.

У екопарку просять дотримуватися маскового режиму і безпечної дистанції.