Харків'янам пропонують купити газ на зиму за літніми цінами

Акція "Твоя енергонезалежність" проходить до кінця вересня.

Споживачам газу пропонують зарезервувати будь-який обсяг газу по літній ціні і використовувати його в зимовий період.

Акція "Твоя енергонезалежність" триватиме до 30 вересня. Ті, хто візьме в ній участь, можуть купити блакитне паливо за ціною від 4 гривень 49 копійок за кубометр. Зарезервувати для себе будь-який обсяг газу за літньою ціною можна зараз, а використовувати його протягом опалювального періоду — з 1 жовтня цього року по 31 березня 2021 року.

"Скористатися акційною пропозицією і поповнювати зимовий запас газу можна необмежену кількість разів протягом всього періоду дії акції. У цьому році участь у акції буде для споживачів дуже актуальною, адже з 1 серпня був скасований механізм гарантованого постачання газу населенню за регульованими цінами (ПСО). скасування ПСО означає, що вартість блакитного палива відтепер буде формуватися за ринковими механізмами", — розповіли в "Харківгаз збуті".

Вартість газу для учасників акції буде такою:

  • 4 гривні 49 копійок за кубометр — при укладанні договору в період з 15 по 31 серпня;
  • 4 гривні 99 копійок за кубометр — при укладанні договору в період з 1 по 15 вересня;
  • 5 гривень 49 копійок за кубометр — при укладанні договору в період з 16 вересня до 30 вересня. 

В "Харківгаз збуті" уточнили, що в акційною ціною не врахована вартість послуги за доставку блакитного палива, яка оплачується окремо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціна на газ для українців в серпні зросте

У минулому році учасники акції "Твоя енергонезалежність" купували газ по 5 гривень 99 копійок за кубометр.

Щоб укласти договір на участь в акції, потрібно зателефонувати за телефоном контакт-центру 057 728 93 04 або прийти до центрів обслуговування клієнтів, або відділення "Харківгаз збуту".

Нагадаємо, в минулорічній акції "Твоя енергонезалежність" взяли участь 3662 споживачів в Харківській області.
Ті, хто повністю не використали передплачені обсяги газу, отримали можливість відкласти зарезервоване блакитне паливо на майбутні періоди або повернути заощаджені гроші на свої рахунки.