Харківський зоопарк витратить ще 1,3 мільйона гривень на техслужби і кормокухню

Обидва тендери зоопарк оголосив 21 травня.

На будівництво будівлі інженерних служб зоопарк уже виділив 21 081 687 гривень.

КП "Харківський зоопарк" оголосив 21 травня два тендери на 307,858 тисячі гривень та 1 025 991,00 гривень. Відповідно до тендерної документації, мова йде про технічний нагляд за проведенням робіт на об'єктах: будівля інженерних служб і кормокухня з адміністративно-побутовими приміщеннями в господарській зоні.

За умовами договору, фірма-підрядник повинна буде виконувати технагляд за будівельними роботами — стежити за виконанням робіт і повідомляти зоопарку про додаткові роботи, якщо вони знадобляться, щоб замовник зміг внести коригування в проєктно-кошторисну документацію. Крім того, своєчасно брати участь в огляді, перевірці та підписанні актів на приховані роботи, забезпечити контроль якості і обсягів робіт, вести перевірку наявності документів, що підтверджують якісні характеристики матеріалів, що використовуються при проведенні робіт (технічні паспорти, сертифікати якості, протоколи випробувань), брати участь в контрольних обмірюваннях і вести загальний журнал виконання робіт.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій — початок червня, термін виконання робіт — 31 грудня 2021 року.

На будівництво будівлі інженерних служб зоопарк витратить 21 081 687 гривень.

KHARKIV Today раніше писав про те, що на підготовку до опалювального сезону в Харкові витратять менше грошей, ніж на зоопарк.