Харківський магазин з продажу десертів пропонував святкові торти до 23 лютого

До "дня захисника вітчизни" для харків'ян приготували різні види солодощів.

Магазин з продажу десертів в Харкові Fit kitchen перед 23 лютого опублікував у своєму Instagram кілька видів тортів для чоловіків.

На фото кондитерські вироби прикрашала цифра 23. Хоча замість радянського свята "День захисника Вітчизни", який святкують 23 лютого, в Україні 14 жовтня відзначають День захисника України.

"І не важливо до чого і як приурочена ця дата! Для дуже багатьох це важливий день", — підписав публікацію магазин з продажу десертів.

Користувачі Instagram залишали зауваження Fit kitchen. На їхню думку, 23 лютого асоціюється з російськими військовими, які окупували Крим і частину Донбасу. Незадоволених власниця магазину закликала тримати свою думку при собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська область повертається до "жовтої" зони карантину. Що це означає

"Нас звинуватили в тому, що ми не дотримуємося законів України, тому що у нас є анонс тортиків на 23 лютого. Якщо когось зачіпає ситуація з тим, що на 23 лютого дівчата вітають своїх чоловіків, прохання притримати свою думку при собі", — розповіла вона в Stories.

Публікацію, розміщену два дні тому в Instagram магазину, не вилучили.

Раніше KHARKIV Today писав, що Харківська область увійшла до п'ятірки лідерів за скаргами мовному омбудсмену. Всього надійшло більше 400 скарг. На сферу обслуговування в нашому регіоні скаржилися 15 разів.