Харківський бізнесмен купив інтернет-магазин одягу

Суму угоди компанія Олександра Ярославського не розголошує.

Компанія бізнесмена Олександра Ярославського володіє 100% корпоративних прав інтернет-магазину одягу LeBoutique.

Корпоративні права група DCH купила у приватних інвесторів. Вони вважають, що LeBoutique — один з провідних гравців українського fashion-ритейлу, який працює онлайн. Компанія пропонує клієнтам одяг, взуття, сумки та аксесуари відомих західних і українських брендів зі знижками. Про це повідомили на сайті групи DCH.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярославський вдруге сходив на допит до СБУ

"Інвестиція в LeBoutique є логічним продовженням стратегії DCH, спрямованої на розвиток онлайн-каналів продажів як доповнення до діючих офлайнових торгових майданчиків. Як відомо, група DCH володіє торгово-розважальними центрами "Караван" в Києві, Харкові та Дніпрі. Крім того, очікується позитивна синергія LeBoutique з банком "Кредит Дніпро" в частині обробки платежів і продуктів споживчого кредитування для клієнтів", — розповіли вони.

У DCH уточнили, планують розвивати платформу LeBoutique, щоб закріпити за нею статус галузевого лідера і створити сучасний і зручний для користувачів український онлайн-продукт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Ярославського поділилася відвертими фото з Мальдів

Нагадаємо, жителі Харківської області хотіли незаконно пронести до Росії колекцію жіночого одягу українського виробництва.