Харківський адвокат помер від коронавірусу

Передчасно помер Тарас Костів.

Тарас Костів повинен був стати суддею Дзержинського суду.

Помер адвокат і кандидат на посаду судді Дзержинського районного суду Харкова Тарас Костів. Про це повідомили в Національній асоціації адвокатів України.

За попередньою інформацією, причиною передчасної смерті став COVID-19.

Відзначимо, Тарас Костів пройшов відбір кандидатів на посаду судді місцевого суду в 2017 році. Вища рада правосуддя внесла подання про призначення Костіва на посаду судді 29 жовтня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові померла дружина екс-командира батальйону "Слобожанщина"

Згідно з інформацією Національної асоціації адвокатів України, Костів отримав адвокатське свідоцтво в 2005 році в Тернопільській області. Адвокатське бюро "Тарас Костів" знаходиться в Харкові (вулиця Іванова, 37).

Також Костів очолював адвокатське об'єднання "Харківська рада присяжних повірених", був членом громадської організації "Всеукраїнське об'єднання юристів "Маємо право" та політичної партії "Українське об'єднання патріотів — "КРІП".

У кримінальних справах Костів захищав обвинувачених. Брав участь в суперечках про право власності, господарських спорах і розглядах з державними органами.

Як писав KHARKIV Today, за три місяці в Ленінському райсуді Харкові коронавірусом захворіли п'ятеро людей. Станом на 25 вересня двоє людей одужали, троє були на лікарняному.