Харківські тепломережі оприлюднили графік підключення тепла

У графіку "ХТМ" п'ять черг підключення.

В першу чергу тепло подається до дитячих садків, шкіл, інтернатів та лікарень. Залежно від температури повітря кожну чергу підключають від двох до трьох днів.

У будинки Харкова тепло дадуть в першу, другу, третю, четверту і п'яту черги. Відповідний графік підключення тепла в опалювальному сезоні 2020/2021 опублікували на сайті комунального підприємства "Харківські теплові мережі".

"Включення житлових будинків проводиться при встановленні середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб +8 градусів. Залежно від середньодобової температури зовнішнього повітря тривалість включення тепла по кожній черзі становить два-три дні", — відзначили в "ХТМ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за допомогою смартфона дізнатися, коли будинок підключать до опалення (інструкція)

У перший і другий день запуску тепла по кожній черзі спочатку підключаються будівлі від двох до семи поверхів. Говорити про завершення черги можна, коли всі споживачі в мікрорайоні будуть підключені. У пріоритеті — дитячі садки, школи, інтернати та лікарні.

Щоб дізнатися, в яку чергу буде підключений ваш будинок, потрібно знайти адресу в колонці ліворуч і цифру черги навпроти (від одного до п'яти). Крім того, адреси відсортовані за належністю до теплоелектроцентралі та котелень.

Нагадаємо, станом на 21 жовтня тепла не було в половині будинків харків'ян. 90% об'єктів соціально-культурної сфери в Харкові були підключені. У міськраді пообіцяли завершити запуск тепла до навчальних та лікувальних установ до кінця тижня.