Харківські шляховики розповіли, куди краще не їздити через негоду

На дорогах нашого регіону мокро, їх посипають піском і сіллю.

Харківських водіїв просять утриматися від поїздок на південь країни.

Вранці, 28 січня, в нашому регіоні хмарно, в північних районах йде слабкий дощ і мряка. Проїзд державними дорогами області забезпечено. Але на дорогах мокро, місцями вони оброблені піщано-сольовою сумішшю. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області.

Дорожники радять уникати поїздок на південь України. В Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях лютує негода — сніг, дощ і сильний вітер.

"Крім цього, звертаємося до водіїв, які планують їхати в напрямку Полтави: нагадуємо, що в Полтавській області діє обмеження руху на автомобільній дорозі М-03 Київ — Харків — Довжанський для вантажних автомобілів від кордону з Харківською областю до кордону з Київською областю (км 395 + 064-км 126 + 700) в напрямку Києва. Обмеження встановлено в зв'язку зі складними погодними умовами та з метою недопущення заторів на даному автошляху", — розповіли в Службі автодоріг.

Починаючи з п'ятниці, 29 січня, синоптики прогнозують нічний перехід температури через 0 градусів, що може привести до ускладнень дорожнього руху. До 1 лютого у Харківській області місцями очікується дощ з мокрим снігом.

У Службі автодоріг нагадали, щоб отримати інформацію про стан проїзду та допомогу при надзвичайній ситуації, цілодобово можна телефонувати за номерами: 0573368344 і 0573367700.