Харківська виборча комісія замовила друк двох видів бюлетенів

У Харкові надрукують близько 50 тисяч додаткових бюлетенів.

На бюлетені і протоколи витратять 4 119 465 гривень.

Харківська міська територіальна виборча комісія закупить 2 170 800 бюлетенів для виборів 25 жовтня. Це будуть бюлетені з іменами кандидатів в мери Харкова і кандидатів в депутати Харківської міськради. Інформація про це у вівторок, 6 жовтня, з'явилася на сайті Prozorro.

Всього до 17 жовтня надрукують 1 085 400 бюлетенів на вибори міського голови і стільки ж — на вибори депутатів міськради, а також 7 452 протоколи дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на дільницях.

На сайті Центральної виборчої комісії йдеться, що орієнтовна кількість виборців у Харкові — 1 037 186. Отже, буде закуплено 96 428 або 4,44% додаткових бюлетенів.

Витратять на бюлетені і протоколи 4 119 465 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після рішення суду в Харкові зареєстрували ще одну партію на вибори до міськради

Друкувати документи для виборів буде акціонерне товариство "Харківська книжкова фабрика "Глобус" корпоративне підприємство АТ "ДАК "Укрвидавполіграфія".

Торги по закупівлі бюлетенів не проводилися, для вибору підрядника міський виборчком використовував переговорну процедуру. Відповідно до ч. 2 ст. 242 Виборчого кодексу України, договір між виборчкомом і поліграфічним підприємством укладається з застосуванням переговорної процедури закупівлі, виходячи з виробничих, технологічних і організаційних можливостей підприємства забезпечити своєчасний друк і ступінь захисту виборчих бюлетенів.

KHARKIV Today раніше писав про те, що стали відомі номери партій у бюлетенях Харкова і області.