Харківська область в антилідерах за кількістю співробітників судів, хворих COVID-19

Обійшлося без летальних випадків.

З початку пандемії в судах Харківської області коронавірус підтвердили більше ніж у 60 співробітників.

Станом на 26 жовтня в місцевих, апеляційних судах, інших органах і установах системи правосуддя з початку карантину захворіли коронавірусом 1168 співробітників. З них 520 осіб одужали, в лікарнях і на самоізоляції перебувають 648 осіб (судді, співробітники апарату судів та інших судових установ). Про це повідомили на порталі "Судова влада України".

У судах нашого регіону — 61 співробітник з підтвердженим коронавірусом. Більше хворих тільки в Одеській (62 людини), Донецькій (67 осіб), Рівненській (77 осіб), Львівській (85 осіб) областях, а також в Київській області та місті Києві (178 осіб).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'ян будуть судити служителі Феміди з інших міст

Летальних випадків від COVID-19 в судах та інших судових установах не було. Співробітників органів системи правосуддя просять суворо дотримуватися правил щодо попередження та профілактики коронавірусу.

Нагадаємо, коронавірус підтверджували у співробітників Ленінського районного суду Харкова, Великобурлуцького районного суду Харківської області. 

Як писав KHARKIV Today, з початку пандемії в нашому регіоні коронавіруспідтвердили у 34 441 жителя. В том числі, 515 хворих померли і 6497 — одужали.