Харківська міськрада збирається на сесію

38-я сесія міськради відбудеться 2 грудня.

Міськрада не збиралася на сесію з серпня поточного року.

38-я сесія Харківської міської ради сьомого (поки ще чинного) скликання відбудеться в середу, 2 грудня. Відповідне розпорядження, підписане секретарем міськради Олександром Новаком, з'явилося на сайті мерії  20 листопада.

"Скликати 38 сесію Харківської міської ради 7 скликання 2 грудня 2020 року о 10:00 в сесійній залі міської ради (площа Конституції, 7)", — йдеться в розпорядженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій термін пішов: Кернеса знову обрали мером Харкова

До порядку денного сесії включено 20 питань і різне. Серед них — внесення змін до бюджету поточного року, програма економічного і соціального розвитку на 2021 рік, зміни до кошторисів витрат на виконання місцевих і регіональних програм за рахунок коштів міського бюджету на поточний рік і так далі.

Остання перед цим — 37-а сесія Харківської міськради — відбулася 19 серпня 2020 року. Наступна мала відбутися 23 вересня, і вперше за п'ять років сесію перенесли. Вона була запланована на 30 вересня. Але і цього дня депутати не зібралися — сесію знову перенесли на невизначений термін.

KHARKIV Today раніше писав про те, що з'явилися офіційні результати виборів депутатів Харківської міськради. Депутати нового — 8-го — скликання мають зібратися на першу сесію до 20 грудня.