Харківська міськрада витратить на пікніки більше 600 000 гривень

"Сімейні пікніки" відбудуться 6 вересня в Саржиному яру.

На заході буде ведучий, також планується виступ трьох музичних груп.

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради має намір витратити 665 000 гривень на організацію і проведення "Сімейних пікніків". Інформація про це розміщена на сайті державних закупівель Prozorro.

У тендерній документації йдеться, що захід пройде 6 вересня в Саржиному яру.

Планується за 18 днів до початку заходу запустити таргетовану рекламу в соцмережах, цільова аудиторія якої повинна скласти не менше 320 тисяч унікальних користувачів, виготовити брендовані бейджики, буклети, кульки і браслети, встановити акустичну систему. Буде оплачено послуги двох фотографів, які з 11:00 до 21:00 повинні будуть зробити 400 фотографій.

Саме місце проведення заходу буде прикрашено гірляндами, шатром, пуфами, шезлонгами, столами, батутами, лавками, тематичними фотозонами.

Крім цього, будуть оплачені послуги ведучого, аніматорів, дитячих аквагримерів, трьох музичних груп, кожна з яких буде виступати протягом години, тренерів-психологів, охоронців і компанії з вивезення сміття.

Як раніше повідомляла міськрада, в програмі заходу — змагання, квести, фотоконкурси, різні майстер-класи, лекції і так далі.

Раніше KHARKIV Today писав  про фото-акції "Сімейні цінності", на які планувалося витратити 367 000 гривень.